50 srečnežev s Telemachom na tekme Prve lige Telemach.

Pri Telemachu kot ponosni generalni sponzor prve slovenske nogometne lige Prva liga Telemach z veseljem nagradimo tudi vse vas, ki v novi sezoni 2022/23 glasno navijate in stiskate pesti za svoj nogometni klub.

Za najbolj strastne navijače smo pripravili VELIKO NAGRADNO IGRO – 50 srečnežev s Telemachom na tekme Prve lige Telemach!

Ne zamudite priložnosti in sodelujte za par brezplačnih vstopnic za 6. krog tekem Prve lige Telemach 2022/23.

5x 2 vstopnici

NK Radomlje : NK Tabor Sežana

5x 2 vstopnici

NK Bravo : NŠ Mura

5x 2 vstopnici

FC Koper : NK Olimpija Ljubljana

5x 2 vstopnici

NK Maribor : NK Celje

5x 2 vstopnici

ND Gorica : NK Domžale

Koledar tekem Prve lige Telemach si lahko ogledate tukaj.

Najhitrejša pot do vstopnic – izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče bo nagrada vaša!

Nagradna igra je končana.

  Želim se potegovati za par vstopnic za tekmo:

  Osebni podatki *

  Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

  Z zgornjim obrazcem vi kot posameznik, katerega osebne podatke varujemo in obdelujemo, nadzorujete dopustne načine obdelave in komunikacije Telemacha z vami. Upravljavec osebnih podatkov smo Telemach d.o.o., z glavnim sedežem na Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana-Črnuče, podatki pa se obdelujejo v skladu z vašo izbiro in Pogoji varovanja osebnih podatkov, ki so na voljo tukaj in v vseh poslovnih enotah Telemacha in vsebujejo podrobnejši opis postopkov in pravic, ki jih imate kot posameznik.

  Želim, da me Telemach obvešča o ponudbi in ugodnostih telefonov, naročniških paketov ter storitev Telemacha na sledeče načine:

  mobilnega telefona s SMS/MMS, pošte, telefonskega klica, prikaza na digitalnem TV sprejemniku, aplikacij Telemacha ali spletnih aplikacij za sporočila (WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram, Signal)

  Kot posameznik, katerega podatke Telemach varuje in obdeluje, je pomembno, da razumete in se strinjate, da lahko privolitev k obdelavi kadarkoli prekličete, tako pisno na naslov Telemacha kot preko elektronske pošte na naslov zahteve.GDPR@telemach.si. Telemach bo v tem primeru nemudoma, brez nepotrebnega odlašanja preprečil tako obdelavo osebnih podatkov in vas o tem prav tako nemudoma obvestil s povratno e-pošto ali na drug dogovorjen način.

  Za vaša vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov se lahko obrnete na pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov Telemacha na dpo@telemach.si ali po pošti, na Telemach d.o.o., Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov, Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana – Črnuče.
  * Obvezno polje