Telemachovo kolo sreče je ponovno z vami.

Ker se želimo obstoječim in novim uporabnikom še bolj približati. Obiščite nas v izbranih poslovalnicah Telemacha in zavrtite Telemachovo kolo sreče. Vsak obiskovalec ob sodelovanju prejme prav posebno darilo. Ne spreglejte tudi izjemnih akcijskih ponudb, ki jih lahko izkoristite ob obisku.

Nagradni sklad:

1x Pametni TV SONY 65 KD5X85JAEP

Žrebanje: 3. 4. 2023

1x Pametni telefon Apple iPhone 14 128GB

Žrebanje: 27. 3. 2023

1x Pametna tablica Apple iPad 9

Žrebanje: 20. 3. 2023

1x Električni skiro

Žrebanje: 13. 3. 2023

4x Pametna ura Xiaomi Mi Watch Black

Žrebanje: vsak ponedeljek (od 6. 3. do 31. 3. 2023)

Obiščite izbrana prodajna mesta Telemach Slovenije, kjer lahko zavrtite Telemachovo kolo sreče:

Telemach center – Ljubljana, Bratislavska 9
Telemach center – Koper, Ankaranska c. 2
Telemach center – Kranj, Cesta Jaka Platiše 18
Telemach center – Celje, Mariborska 128
Telemach center – Murska Sobota, Lendavska 29d
Telemach center – Citypark, Šmartinska cesta 152G
Telemach center – Lesce, Poljska pot 4
Telemach center – Maribor Tabor, Ulica Eve Lovše 1
Telemach center – Slovenska cesta, Slovenska cesta 28
Telemach center – Velenje, Rudarska cesta 2D
Telemach center – Ljubljana, Cesta Ljubljanske brigade 33
Telemach center – Nova Gorica, Bevkov trg 6
Telemach center – QL Novo mesto, Otoška cesta 5
Telemach center – Aleja, Rakuševa ulica 1
Telemach Europark, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor | Gsm aparati d.o.o.
Telemach MC Koper, Dolinska 1a, 6000 Koper | Biosense Group d.o.o.
Telemach Supernova Ljubljana, Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana | TELE M d.o.o.
Telemach Maribor, Na poljanah 18, 2000 Maribor | TRUST/TEL, d.o.o.,
Telemach City Celje, Mariborska 100, 3000 Celje | Gsm aparati d.o.o.

Prijavite se na prejem ponudb telekomunikacijskih storitev družbe Telemach Slovenije in sodelujte v nagradni igri od 3. 3. 2023 do vključno 31. 3. 2023.

Pogoji nagradne igre

»Nagradna igra »Telemachovo kolo sreče« poteka od 1. 3. 2023 (od 13. ure) do 31. 3. 2023 (do 20. ure). Žrebanje za glavno nagrado bo 3. 4. 2023 (ob 12. uri). Organizator nagradne igre je Telemach Slovenija d.o.o., Brnčičeva 49A, 1231 Ljubljana – Črnuče. S sodelovanjem v nagradni igri preko spletne registracije, podate soglasje za namen neposrednega trženja – obveščanja o ponudbi in ugodnostih za elektronske komunikacijske storitve Telemacha (tudi za osebno prilagojeno ponudbo s pomočjo oblikovanja profilov), preko SMS in MMS sporočil, e- pošte, pošte, telefona, prikaza na digitalnem TV sprejemniku, aplikacij Viber, Whatsapp, Messenger, Telegram, Signal in aplikacij družbe Telemach Slovenija, pri čemer dovolite družbi Telemach Slovenija obdelavo v skladu z Pogoji varovanja osebnih podatkov, ki so na voljo na povezavi [link], na spletni strani www.telemach.si in v vseh poslovnih enotah Telemacha Slovenija in vsebujejo podrobnejši opis postopkov in pravic, ki jih ima posameznik. Posredovani osebni podatki se bodo hranili toliko časa, kolikor bo potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki obdelovani oziroma do umika soglasja posameznika. Posameznik lahko kadarkoli poda preklic sodelovanja in/ali preklic soglasja za zgoraj opisani namen na kontaktne naslove družbe Telemach Slovenija. Za vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov se uporabnik lahko obrne na pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov Telemacha na  dpo@telemach.si ali po pošti, na Telemach d.o.o., Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov, Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana – Črnuče. Sodelovanje v nagradni igri je omogočeno tudi brez podanega soglasja za namen neposrednega trženja v primeru izpolnitve ustrezne dopisnice. Več o načinu sodelovanja v pogojih nagradne igre »Telemachovo kolo sreče« [link] S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da ste seznanjeni in se strinjate s splošnimi pogoji nagradne igre, ki so dostopni v prostorih organizatorja, na lokaciji izvedbe nagradne igre ter na spletni strani www.telemach.si. V nagradni igri lahko sodelujete le enkrat. Slike so simbolične.«